Cautare

23859 de rezultate pentru "presedintele romaniei 2012" (3.16 secunde)
Cum a devenit 10 Mai Sarbatoarea Nationala a romanilor Ziua de 10 Mai a ramas intiparita in traditia romanilor ca Sarbatoare Nationala odata cu venirea pe tronul Romaniei a lui Carol I, in 1866.
Ratingul 'A1' pentru credite in valuta si calificativul 'Baa3' pentru titluri de stat ale Romaniei, cu perspectiva stabila, reflecta in continuare imbunatatirile economice si institutionale semnificative din ultimii zece ani, arata, joi, o analiza a agentiei de evaluare financiara Moody's.Analistii de la Moody's Investors Service au afirmat ca ratingurile Romaniei sunt sustinute de progresul facut in implementarea reformelor economice structurale care au dus la aderarea Romaniei la Uniunea Europeana (UE) in ianuarie 2007.
La ROMEXPO incep Targul de Turism al Romaniei si Romhotel 11.000 de metri patrati pentru vacante si dotari hoteliere Pe 13 noiembrie la ROMEXPO incep doua dintre cele mai asteptate evenimente ale toamnei:
PD-L este obedient cu presedintele Basescu Vicepresedintele PSD, Roberta Anastase, a declarat pentru Hotnews.ro ca mandatul cu care va merge PD-L la consultari la Cotroceni va fi stabilit in sedinta Biroului Permanent al partidului de luni.
ca simplu cetatean, am fost scarbit cand am vazut cum isi bat joc Victor Ponta si Crin Antonescu de VOTURILE mele din 2012! ... Presedintele Romaniei, partidele politice din opozitie, SRI, SPP, Ministerul Public, DNA, societatea civila etc.
MUZEUL NATIONAL DE ARTA AL ROMANIEI • Astfel, Ziua Culturii Romane va fi sarbatorita de Ministerul Culturii, marti, incepand cu ora 18.30, la Muzeul National de Arta al Romaniei (MNAR) din Bucuresti.
Presedintele Senatului, Mircea Geoana, nu neaga acceptarea postului de premier al Romaniei, intr-un Guvern al opozitiei, daca PSD ii va solicita acest lucru.
Premierul Victor Ponta si presedintele Senatului, Crin Antonescu, vor sustine o conferinta de presa, vineri seara, la sala "Spiru Haret" din Palatul Parlamentului, dupa anuntarea rezultatului votului din plenul Legislativului.
Timp de 10 ani, Traian Basescu a inteles ca rolul de presedinte al Romaniei se identifica cu ambitiile personale si cu o politica periculos de ipocrita care ascunde un caracter uman ale carui ambitii megalomane, dictatoriale, de subordonare a oricui si a tot desfiinteaza constant orice dovada rationala, de bun-simt si de adevar.
Potrivit legii electorale, acestia sunt alesi de consilierii judeteni si nu direct de catre electorat, asa cum s-a intamplat in 2012.
Noua criza si impactul asupra Romaniei Suntem in fata unul nou val al crizei economice si financiare care a lovit deja mai multe state europene.
Imunitatea absoluta pentru presedintele Romaniei, castigata prin hotararea ilegala a unui procuror aservit (Daniel Morar), rasplatit cu postul de judecator la Curtea Constitutionala!
Concret, dupa finalizarea actualului mandat de senator, in 2012, reputatul regizor va face pasul la ofsaid. ... Sa va spun sincer, astept sa mi se termine mandatul, in 2012, si, apoi, o sa ma retrag total din politica.
Basescu a recunoscut ca decizia de a retrage Legea Sanatatii, in ianuarie 2012, a venit in urma reactiei populare2.
Camera de Comert si Industrie (CCI) a judetului Dolj organizeaza Targul Agrotex 2012 - editia a XX-a, in perioada 10-13 mai, in incinta Centrului Expozitional Transfrontalier, pe Calea Severinului, vizavi de Baumax, in spatele bazei RAT.
FARCAS) Pe 8 noiembrie 2012, canalul de stiri Fox31 din Denver (Colorado) anunta ca un mare numar de obiecte zburatoare neindentificate au fost surprinse deasupra orasului Denver si nimeni nu poate explica ce se intampla.
FARCAS) Am relatat, in numerele trecute despre proiectul AATIP de la Pentagon, finantat cu 22 de milioane de dolari intre anii 2008 si 2012 si destinat studierii fenomenului OZN. ... In consecinta, in 2012, finantarea proiectului s-a incheiat.
Posibila candidatura in 2012 La intrebarea adresata de catre reporterii "Replica" legata de o posibila viitoare candidatura la fotoliul de primar al Constantei, in conditiile in care Radu Mazare a anuntat ca in 2012 se retrage, Nicolae Nemirschi ne-a declarat:
Oficialul a declarat ca rezultatul reformelor de astazi se vor vedea in 2011-2012, atunci cand economia isi va reveni, iar statul va functiona mai bine si cu o birocratie mai putina. ... Daca lucram acum bine, rezultatele se vor vedea cu siguranta in 2011 - 2012.
Inpolitics reproduce opinia lui Stelian Tanase (foto), conform careia in 2012, PDL este pe dric, in pofida jocului de poker la doua capete al lui Traian Basescu: ... In ritmul asta, in 2012, PDL este pe dric.
google-analytics.com